Doğa Yürüyüşü ve Çöp Toplama Etkinliği
21 Ekim 2024, Pazartesi

Batman Kozluk MYO ve Yaratıcı Düşünce Topluluğu Öğrencilerinden Doğa Yürüyüşü ve Çöp Toplama Etkinliği

Batman Üniversitesi Kozluk Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri ile Yaratıcı Düşünce Topluluğu üyeleri, doğa yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliği düzenledi. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler "Doğal alanların korunması ve sağlıklı yaşam" konularına dikkat çektiler.

Etkinlik kapsamında, doğaya atılan piknik malzemeleri, plastik şişeler, karton bardaklar gibi birçok atık toplanarak çevre temizliği yapıldı. Kozluk MYO Müdürü Doç. Dr. Rıda Tür, etkinliğin önemine değinerek, "Öğrencilerimizin çevreye olan duyarlılığı bizleri hem duygulandırıyor hem de geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor," ifadelerini kullandı.

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Kozluk Belediyesi olmak üzere tüm yönetim ve öğrencilere teşekkür edildi.