Tüm Etkinlikler

Sıra Tarih Başlık Ekleyen Birim
1 19.11.2024 Kasım 2024 E-Bültenimiz Yayında Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
2 23.10.2024 Gerçüş Bağ Bozumu ve Gastronomi Festivali Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
3 23.10.2024 Pirge İle Profesyonel Bıçak Kullanımı Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
4 23.10.2024 Biz Geleceğiz Gelecek de Bizim Projesi “Yemek ve Pasta Atölyesi” Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
5 18.10.2024 Pirge Bıçak - Profesyonel Bıçak Eğitimi Semineri Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
6 15.10.2024 ŞEF ÖĞRENCİ BULUŞMALARI... Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
7 15.10.2024 Kuşadası Sokak Festivali Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
8 15.10.2024 BİZ GELECEĞİZ: GELECEK DE BİZİM PROJESİ Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
9 10.10.2024 Gastro Afyon Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
10 02.10.2024 Hasankeyf Meslek Yüksekokulu Oryantasyon Eğitimi Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
11 21.09.2024 “Yiyecek İçecek Sektöründe Kariyer” Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
12 29.05.2024 Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Türkiye Finali MEB Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
13 29.05.2024 Gastronomi Festivalı ve Yemek Yarışması MEB Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
14 29.05.2024 Gürhan AĞKOÇ ile İçeceğe Dair Herşey Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
15 29.05.2024 Biser Mora Dünya Aşçılık Yarışması Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
16 27.03.2024 Swissotel Resort & Spa, Çeşme ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik. Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
17 21.03.2024 TURAK Bölüm Başkanları Toplantısı Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
18 12.03.2024 Sektör ve Öğrenci Buluşmaları Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
19 06.03.2024 Yüksekokulumuz aşçılık programı ögrencilerimiz Petrol Fırın üretim merkezi ziyareti gerçekleştirdi. Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
20 12.01.2024 Akademisyen Öğrenci Buluşmaları Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
21 19.12.2023 Akreditasyon Ekibi Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti… Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
22 15.12.2023 GastroAntalya’da Yüksekokulumuz Öğretim Elemanlarında Öğr. Gör. Hüseyin Gül Saha Komiseri olarak görev almıştır Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
23 15.12.2023 100 yılın aşı bin yılın kardeşliği Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
24 15.12.2023 Aşçılık Topluluğu Tanıtım Günlerinde Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
25 23.10.2023 Mutfakta Kariyer Rol Model Etkinliği Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
26 14.06.2023 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Akademik Danışmanlık Dönem Sonu Toplantıları Gerçekleştirildi. Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
27 13.06.2023 VII. ULUSLARARASI BATI ASYA TURİZM ARAŞTIRMALARI KONGRESİNE OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ OLARAK TAM KADRO KATILIM SAĞLADIK. Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
28 13.06.2023 Batman 1. Yöresel Yemek Yarışmasına Katkı Sağladık... Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
29 13.06.2023 Öğr. Gör. Hüseyin Gül VII. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi’nde Sözlü Bildirisini Sundu Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
30 06.06.2023 TRT GAP Diyarbakır Radyosunun Mayıs ayı ilk konuğu olduk… Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
31 05.06.2023 Asırlık Lezzetlerle Türk Mutfağı Haftası 21-27 Mayıs tarihlerinde Hasankeyf Müzesi’nde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Etkinlikte, ‘Yerel Gıdaların Sağlık Üzerine Etkileri’ konusunda gerçekleştirdiği sunum için okulumuz Öğr. Gör. Hüseyin Gül’e teşekkür ederiz. Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
32 10.04.2023 Nisan Ayı Mezunlar Toplantımızı Gerçekleştirdik. Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
33 04.04.2023 Akreditasyon Komisyonu İlk Toplantısını Gerçekleştirdi Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
34 04.04.2023 Akreditasyon uyum sürecinde iç paydaşlarımız olan öğrencilerimiz ile zoom üzerinden ilk toplantımız gerçekleştirildi Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
35 01.11.2022 Bu hafta Girişimcilik Dersini Hanımeli Kadın Kooperatifi’nde gerçekleştirdik. Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
36 26.10.2022 Batman Toptancı ve Sebze Meyve Hal Kompleksi’ndeydik. Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
37 18.10.2022 Gastro Cudi Etkinliği Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
38 22.09.2022 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Aşçılık Programı Oryantasyon Etkinliğimizi Gerçekleştirdik. Hasankeyf Meslek Yüksekokulu
39 27.05.2022 Lezzetin Renkleri Hasankeyf Meslek Yüksekokulu