Eurodesk Tanıtım Etkinliği Düzenlendi.
01 Haziran 2022, Çarşamba
Eurodesk Tanıtım Etkinliği Düzenlendi.

Üniversitemiz Eurodesk temas noktası tarafından Sosyal Bilimler MYO öğrencilerine Eurodesk bilgilendirme etkinliği yapıldı. Etkinliğe akademisyen ve öğrenciler katılıştır. Bilgilendirme etkinliğinin konuşmacıları temas noktası sorumluları Doç.Dr. Musa KILIÇ  Ve Öğrt.Gör. Doğan Demirel tarafından yapıldı. Konuşmacılardan Doç.Dr. Musa KILIÇ   Eurodesk birim olarak üniversitemiz öğrencilerinin gönülülük projelerinde azami derecede faydalanmaları için üniversite genelinde faaliyetlerini yoğunlaştıracaklarını dile getirdi.  Diğer konuşmacı Öğr.Gör. Doğan Demirel  ise Erasmus ile yurtdışına gidemeyen gençlerin için farklı alternatiflerin olduğunu ve bu eğitimlerde öğrencilerimize bunlardan nasıl faydalanacaklarını hangi kanalları kullanmaları gerektiğini bu eğitimler ile birlikte bilgilenmelerini sağlamış olacağız. Ayrıca Eurodesk’in misyonunun Gençler arasında hareketlilik fırsatları konusunda farkındalık yaratmak ve onları aktif vatandaşlar olmaya teşvik etmek olduğunu dile getirmiştir.  Etkinlikte Eurodesk’in amacıyla birlikte gençlerin gönülülük projeleri kapsamında nasıl bir yol izlemeleri gerektiği anlatılmıştır. Program soru-cevap sonrası son buldu.