Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün eğitimlerine Organik Tarım Programı öğrencilerimiz konuk oldu.
25 Şubat 2022, Cuma
Batman ​İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimlere Organik Tarım Programı öğrencilerimiz konuk oldu. Eğitimlerde Antepfıstığı ve Bağlarda Hastalık ve Zararlılarla Mücadele Yöntemleri konularında eğitimler düzenlendi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün Konferans salonunda düzenlenen eğitim  İl Müdürü Mehmet Gün'ün açılış konuşması ile başladı.
Eğitimlere Yüksekokulumuz Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Öğretim Görevlileri İrem Pekgöz ve Gülşah Çatmadım ile birlikte  öğrencilerimiz katıldı.
"Bağ Hastalıkları ve Zararlıları ile Mücadele Yöntemleri, Asma Yetiştiriciliği ve Bağcılık" eğitimleri Ziraat Mühendisleri Ebru Altan, Didem Yalçın ve Ayşegül tavukçu tarafından yapıldı.
"Antepfıstığı Hastalık ve Zararlılarla Mücadele Yöntemleri" konulu eğitim Ziraat Yüksek Mühendisi Nedim Sakçı ve Ramazan Aslan tarafından yapıldı.
Eğitim, soru-cevap bölümüyle sona erdi.