Batman Üniversitesi Sason Meslek Yüksekokulu ile Bitki Akademisi Topluluğu Batman Meydan Ortaokulu iş birliği ile fidan dikim etkinliği düzenlendi.
12 Ocak 2022, Çarşamba

Sason MYO bünyesinde kurulan bitki akademisi topluluğu "Batman Meydan Ortaokulunda" fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe yüksekokul müdürümüz  Dr.Öğr. Üyesi  İbrahim Selçuk Kuru, Bitki Akademisi topluluk danışmanı Öğr. Gör. Esra Okudur ve öğrenciler katıldı. Dr. İbrahim Selçuk Kuru, organik tarım adlı program kapsamında etkinlik yaptıklarını söyledi. Etkinlik kapsamında lavanta, zeytin, üzüm ve gül fidanlarını diktiklerini kaydeden Kuru, "Öğrencilerimize hem Batman'da yetişen bitkileri hem de yetişmesi muhtemel olan bitkileri öğretmek, bitki sevgisini aşılamak ve farkındalık yaratmak adına etkinliği düzenledik." dedi.