YAZ STAJI DUYURUSU
21 Mayıs 2024, Salı

Yaz Stajı Duyurusu

Staj yapacak öğrencilerimiz aşağıda verilen staj başvuru formunu indirip doldurduktan sonra staj yapmak istedikleri kurumlara staj başvurusunda bulunabilirler. Öğrenciler formda belirlenen staj tarihlerinde (01.07.2024 – 12.08.2024) staj yapabileceklerdir. Staj yapılacak kurum tarafından onaylanmış Staj Başvuru Formunun en geç 14 Haziran 2024 tarihine kadar danışman öğretim elemanına iletilmesi gerekmektedir. Formu elden teslim edemeyenler danışman öğretim elemanına e-posta, whatsapp vb. iletişim araçları ile gönderebilecek olup, daha sonra staj defterlerini teslim ettiklerinde bu formun orjinalini de teslim edeceklerdir. Belirtilen tarihten sonra teslim edilen başvurular işleme alınmayacaktır.
Detaylı bilgi için danışmanınıza ulaşabilirsiniz.

Staj Başvuru Formu için Tıklayınız
Staj Defteri İçin Tıklayınız