Müdürün Mesajı
 Sevgili Gençler, 

Batman Üniversitesi, Hasankeyf Meslek Yüksekokulu müdürü olarak görevime başlamış bulunmaktayım. On bin yıllık bir geçmişi olan ve birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, değerli şahsiyetler yetiştirmiş, kadim medeniyetler şehri Hasankeyf’e ve sevgili öğrencilerimize eğitim alanında hizmet edecek olmanın mutluluğunu duymaktayım.

Değerli çalışma arkadaşlarımla, üstün gayret ve şevkle çalışarak, mesleğinde en iyisi olacak ve sonraki nesillere öncülük edecek gençler yetiştirmek, bizim odak noktamız ve ana hedefimiz olacaktır. Gençlerimizi manevi değerlerine bağlı, çağın gereklerini iyi okuyan, bilgisini hayata geçiren, ufku açık, hedefi olan bireyler olarak yetişebilmeleri doğrultusunda büyük çaba göstereceğiz. Kadim Şehir Hasankeyf’in çok kıymetli insanları ile tek yürek olup, şehrimizin hak ettiği eğitim hizmetini alması için var gücümüzle omuz omuza çalışacağız. Önemli bir turizm destinasyonu olan Hasankeyf’in, Ülkemiz ve Dünya turizm platformunda hak ettiği yeri bulması için tüm paydaşlarla işbirliği içinde olacağız, ortak akıl ve ortak heyecan ile birlikte birçok başarıya imza atacağız. Mesleğinin kutsiyetinin ve onurunun farkında olan, fedakârca çalışan değerli meslektaşlarımla, şehrimizin ve gençlerimizin eğitimine katkıda bulunacağımıza içtenlikle inanıyorum.

Bu düşüncelerle, bu dönemin, başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere Üniversite camiamıza, şehrimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.