Online Farsça ( Temel, Orta ve İleri Düzey) YDS, YÖKDİL ve YDT'ye Yönelik Hazırlık Kursu
27 Mart 2024, Çarşamba

ONLÄ°NE  VE YÜZ YÜZE FARSÇA  ( TEMEL, ORTA ve Ä°LERÄ° DÜZEY) YDS, YÖKDÄ°L VE YDT'YE  HAZIRLIK KURSU

KURS BAÅžLAMA TARÄ°HÄ°:  27 Nisan 2024

SON MÜRACAAT:  25  Nisan 2024

Ders Verecek Hoca:  Dr. ÖÄŸr. Üyesi Mehmet Mekin MEÇÄ°N

DERSLERÄ°MÄ°Z

Online  Farsça  ( Temel, Orta, Ä°leri Düzey) YDS, YÖKDÄ°L, YDT Hazırlık Kursu :  Herkese açık

Batman Üniversitesi Dil ÖÄŸretimi Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi (DÄ°LMER) bünyesinde açılacak olan online  Farsça kursuyla en kısa sürede dil öÄŸretmeyi hedefliyoruz.
 Farsça akademik çeviri yapabilmek, YDS, YÖKDÄ°L, YDT sınavlarına hazırlanmak amaçlı bir program takip edilecektir.

Modern yöntemler ve tecrübeli hocamızla pek yakında baÅŸlayacak yabancı dil kurslarımızda gecikmeden yerinizi alınız.

Kontenjanlarımız SINIRLIDIR…
  • BaÅŸvuru formu Batman Üniversitesi web sayfası duyurular kısmından (www.batman.edu.tr)’den temin edilebilir.
  • Dersler, 27 Nisan 2024 günü baÅŸlayacaktır.
  • Kayıt yaptırıp kurs baÅŸladıktan sonra kursu bırakanlara ücret iadesi yapılmaz.
  • Ücreti yatıran öÄŸrenciler bankadan alacakları  dekont ve baÅŸvuru formunu doldurarak DÄ°LMER müdürlüÄŸümüze ÅŸahsen veya  DÄ°LMER web sayfasına girerek  Kurs Online BaÅŸvuru sekmesinden kurs kayıtlarını yapabileceklerdir. Online olarak baÅŸvuru yapmak isteyen öÄŸrencilerin, son baÅŸvuru tarihine kadar  dilmer@batman.edu.tr adresine gerekli evrakları göndermeleri gerekmektedir.

Gerekli Evraklar
  1. BaÅŸvuru Formu,
  2. Kimlik Belgesi,
  3. Dekont (kesin kayıtlar baÅŸladığında gönderilmelidir.)
NOT:
  • Son müracaat tarihine kadar yapılan baÅŸvurular ön baÅŸvuru olup, kurs ücreti kesin kayıt listesi oluÅŸturulduktan sonra (16 Nisan 2024-20 Nisan 2024 tarihleri arasında) yatırılmaya baÅŸlanacaktır.

Ödeme Åžekli:   Ücretler T.C. Halk Bankası TR25 0001 2009 6750 0004 0001 51  no’lu Batman Üniversitesi Döner Sermaye Ä°ÅŸletmesi Dil ÖÄŸretimi Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi  hesabına, hangi dildeki kursa katılacağını belirtilerek “………..  Kurs ücreti ” adıyla peÅŸin yatırılacaktır.

Kurs Ücreti:    Temel Düzey için      : 5.000,00 TL (KDV dahil)
                                Orta Düzey için         : 7.500,00 TL (KDV dahil)
                                Ä°leri Düzey için          :7.500,00 TL (KDV dahil)
                              Toplamda 20.000,00 TL (KDV  dahil)'dir.

Not:  Üniversitemiz ile Batman Ä°l Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü, Batman Ä°l MüftülüÄŸü ce Batman 14'üncü Ä°US Üs Komutanlığı ile yapılacak olan eÄŸitim  iÅŸ birliÄŸi protokolü kapsamında adı genen kurumlardan  kurs baÅŸvurusunda bulunacak kursiyerler için kurs ücretlerinde 5-10 kiÅŸi arası toplu kayıt için % 15, 11-15 arası kayıt için %20, 15 üstü kiÅŸi kayıtlarında ise % 25 oranlarında ilgili mevzuat gereÄŸi ticari indirim kapsamında indirim uygulanacaktır.

KURS PROGRAMI

KURSLAR  HAFTASONU ONLÄ°NE  ZOOM PROGRAMI Ä°LE 20:00-22:00 SAATLERÄ° ARASINDA TEMEL DÜZEY 200 SAAT ORTA DÜZEY 200 SAAT ve Ä°LERÄ° DÜZEY  için 200 SAAT TOPLAMDA 600 SAAT YAPILACAKTIR.

BaÅŸvuru Formu için tıklayınız
 Kurs Online BaÅŸvuru Formu için tıklayınız