Müdürün Mesajı
Sevgili öğrencilerim, Öncelikle Batman Üniversitesi‘nin öğrencisi olduğunuz için sizi kutlarım. Üniversite ve sanayinin birleşim noktası olan Beşiri Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokuluna geldiğiniz için ayrıca tebrik ederim.

Sahip olduğunuz potansiyeli keşfetmek için sizlere sağladığımız üniversite sanayi işbirliği ortamı çok önemli bir kilometre taşı olacaktır. Meslek yüksekokulumuzun kuruluş amaç ve hedeflerine ulaşmanın en önemli yapı taşı olan sanayi iş birliği sayesinde alacağınız eğitim sizlerin ufkunuzu genişletecek, azim ve kararlılığınızı arttıracaktır. Sizler için uzman öğretim üyesi kadrolarımızla hazırladığımız eğitim modelimiz sayesinde iş dünyasıyla oldukça erken tanışacaksınız. Eğitimlerinizin bir bölümü meslek yüksekokulumuzda bir bölümü organize sanayi bölgesindeki alanlarında yetkin firmalarda olacaktır. Böylece alanınızın gereklilikleri olan teorik bilgileri alanında uzman öğretim üyelerinden, pratik bilgileri alanlarında yetkin sektör çalışanlarından öğreneceksiniz.

Organize sanayi bölgemizdeki firmalardan aldığımız geri bildirimler öğrenim politikalarımızın geliştirilmesinde en önemli referansımız olacaktır. Aldığımız geri bildirimlerle sizlerin iş dünyasına hem teorik hem de pratik olarak hazırlanmamız en önemli amacımızdır. Hep birlikte ülkemizi ve bölgemizi daha da ileriye götürmeye yönelik inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri en kalbi duygularımla selamlar, eğitim öğretim hayatınızda ve sonrasında hep yanınızda olduğumuzu bilmenizi ister başarılar dilerim.
Dr.Öğr.Üyesi Kadri KURT
Yüksekokul Müdürü