Gaziantep İslam Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir’den Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e Ziyaret
26 Şubat 2024, Pazartesi
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i ziyaret etti. Ziyaret 26 Şubat 2024 tarihinde üniversitemiz Batıraman Kampüsü Rektörlük makamında gerçekleşti.
Rektör Demir ve mevkidaşı Şehmus Demir, üniversiteler arasında bilim, eğitim öğretim ve kültür sanat alanlarında yapılacak iş birliği ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular. Görüşmede yükseköğretim kurumları arasında kurulacak iş birliklerinin önemine vurgu yapan Rektör Şehmus Demir, sıcak karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı Rektör İdris Demir’e teşekkürlerini ifade etti.

Rektör Şehmus Demir’in, yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektörümüz İdris Demir ise, nazik ziyaretinden ötürü Rektör Şehmus Demir’e teşekkürlerini iletti.
Ziyaret Şeref Defteri’nin imzalanmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.