Sosyal Güvenlik Hak ve Yükümlülükleri, Kayıt Dışı Çalışmanın Sakıncaları, Yabancı Çalışanların Sosyal Güvenlik Hakları ve Çalışma İzinleri ile Genel Sağlık Sigortası konularında Konferans
26 Kasım 2023,
Batman Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından, 29.11.2023 tarihinde saat 14.00-16.00 arasında, Fen Edebiyat Fakültemizin Konferans salonunda, Sosyal Güvenlik Hak ve Yükümlülükleri, Kayıt Dışı Çalışmanın Sakıncaları, Yabancı Çalışanların Sosyal Güvenlik Hakları ve Çalışma İzinleri ile Genel Sağlık Sigortası konularında öncelikli olarak Üniversitemiz sosyal güvenlik programı olan fakülte ve bölümlerinde, sosyal güvenlik programı olmayanlarda ise İktisat Fakültesi 1. ve 4. sınıf öğrencileri başta olmak üzere öğrencilerin bilgilendirilmesine yönelik konferans verilecektir. Öğrencilerimizin katılımı önem arz etmektedir.