"Benim Kariyerim Benim Geleceğim" Konferansı düzenlendi
31 Mart 2022, Perşembe
"Benim Kariyerim Benim Geleceğim" Konferası düzenlendi

"Benim Kariyerim Benim Geleceğim" konulu konferans Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu konferans salonunda Kariyer Uzmanı ve Psikolog Ferda Öztürk tarafından verildi.

"Benim Kariyerim Benim Geleceğim" konulu konferansa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güzel, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yıldırmaz,  Öğr. Gör. Abdullah Yüksel, Ögr. Gör. Nurullah Şaşmaz, Öğr. Gör. Ayşegül Saylan, akademisyenler ve  öğrenciler katıldı.

Kariyer alanında yapılması gereken çalışmaları anlatan Psikolog Ferda Öztürk, kariyer adımlarını, kişisel gelişimin önemini, iş bulma konusunda püf noktalarını anlatarak öğrencilerin sorularını yanıtladı.