1 |
17.12.2024 |
2024-2025 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Güz Dönemi Final Sınav Programı |
Gastronomi̇ ve Mutfak Sanatları Bölümü |
2 |
17.12.2024 |
2024-2025 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Güz Dönemi Bütünleme Sınav Programı |
Gastronomi̇ ve Mutfak Sanatları Bölümü |
3 |
17.09.2024 |
2024-2025 Yılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Güz Dönemi Haftalık Ders Programı |
Gastronomi̇ ve Mutfak Sanatları Bölümü |
4 |
02.09.2024 |
Fakültemizce hazırlanan ''E-Bülten'' Ocak-Haziran 2024 15. sayısı |
Gastronomi̇ ve Mutfak Sanatları Bölümü |
5 |
06.08.2024 |
YÖK Atlas üzerinden Fakültemiz Turizm Rehberliği Bölümü'ne giriş yapıldığında, bölümümüzün akredite program olduğu ilan edilmektedir. Mevcut ve aday öğrencilerimizin dikkatine sunarız. |
Gastronomi̇ ve Mutfak Sanatları Bölümü |
6 |
02.05.2024 |
Fakültemiz öğrencilerinin yaz staj tarih aralığının 17 Haziran -15 Ağustos 2024 (60 gün) veya 1 Temmuz-29 Ağustos 2024 (60 gün) olarak belirlenmiştir. Öğrencilerimizin işyerini ayarlama ve gerekli belgeleri 15 Mayıs 2024 tarihine kadar Staj Komisyonuna teslim etmeleri gerekmektedir. İlanen Duyurulur! |
Gastronomi̇ ve Mutfak Sanatları Bölümü |
7 |
21.02.2024 |
2023-2024 Yılı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Bahar Dönemi Haftalık Ders Programı |
Gastronomi̇ ve Mutfak Sanatları Bölümü |
8 |
04.12.2023 |
Turizm Fakültesi Sınav Kuralları |
Gastronomi̇ ve Mutfak Sanatları Bölümü |
9 |
30.12.2021 |
Turizm Öğrencilerinden Atatürk Parkı'nda Plogging Etkinliği |
Gastronomi̇ ve Mutfak Sanatları Bölümü |