VALİ DENİZ ve REKTÖR DURMUŞ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

15.02.2017

Batman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından organize edilen “Üniversite Öğrencilerinin Sorunları ve Beklentileri Konulu Söyleşi Programı”na Batman Valisi Ahmet Deniz, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş ve Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hacı Murat Şahin Konuşmacı olarak katıldı.

VALİ DENİZ ve REKTÖR DURMUŞ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Batman Üniversitesi öğrencileri arasında mutlu olduğunu ve gençlik yıllarına döndüğünü ifade eden Batman Valisi Ahmet Deniz, burada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Batman Üniversitesinin genç bir üniversite olduğunu ifade eden Vali Ahmet Deniz, “Gönül isterdi ki üniversitemiz alt yapısı ile üst yapısı ile uluslararası üniversiteler seviyesinde olsun, ancak çabamız, çalışmamız üniversitemizin iyi bir konuma gelmesi içindir. Bütün bu çabamız öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın refahı içindir. Valilik olarak Belediye olarak üniversitenin yanındayız, desteklerimiz sizinledir.” dedi.

Söyleşide Konuşan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Batman Valisi Ahmet Deniz’e programa katıldıklarından ve üniversiteye verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Samimi bir ortamda geçen söyleşide konuşmaların ardından soru-cevap kısmına geçilerek öğrencilerin sorunları ve beklentileri konuşuldu.

Söyle programının sonunda üniversite öğrencileri adına Vali Ahmet Deniz’e, Rektör Aydın Durmuş’a ve Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Murat Şahin’e çiçek takdim edildi.

Söyleşi programından sonra Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, üniversite hakkında Vali Ahmet Deniz’e bilgi verdi, kampüsü tanıttı. Rektör Aydın Durmuş, Vali Ahmet Deniz’e Güzel Sanatlar Fakültesi ile Mimarlık Mühendislik Fakültesinin laboratuvarlarını gezdirdi.

Öğrenciler Vali Ahmet Deniz ve Rektör Aydın Durmuş ile öz çekim yaptı.