Üniversitemizde Sertifika Töreni

04.01.2019

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, sertifika töreninde konuştu. Prof. Dr. Durmuş: “Atölyelerden korkmayın, laboratuvar ve atölyeler sizlerin başarısı için önemlidir, gerekirse buralarda sabahlayın’’ dedi.

“GÜNEŞ ENERJİSİ VE ELEKTRİKLEE ÇALIŞAN ARAÇLAR BEKLİYORUM”

Batman Üniversitesi ile Dicle Kalkınma Ajansı(DİKA) iş birliğiyle “Proje Döngüsü Yönetimi” sertifikası töreni Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Rektörlük Konferans Salonunda düzenlendi.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, Batman Üniversitesi'nin araştırma üniversitesi olması yolunda ilerlediğini ifade ederek öğrencilere seslendi.

Rektör Prof. Dr. Durmuş: “Biz öğrencilik yıllarımızda atölyelerden çıkmazdık. Atölyelerden korkmayın, çalışmalarınızı buralarda yapın. Çalışmaktan korkmayın. Deneyler yapın, projeler üretin, üniversitemizin araştırma alanında ilerlediğini görmek bizleri mutlu ediyor. Sizden isteğim elektrikli ve güneş enerjisinden çalışan araçlar yapmanız. Bu yolda ilerleyeceğinize inanıyorum, bunun tek yolu çalışmak atölyelere girmek” diye konuştu.

Üniversitenin Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencileri sertifikalarını Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saadetin Aksoy’dan aldı.

Programa Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Toğrul, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Saadetin Aksoy’un yanı sıra akademik personel ve öğrenciler katıldı.