STK’lardan Rektörümüz Durmuş’a Ziyaret

05.03.2019

Medrese Alimler Vakfı (MEDAV) Başkanı Tayyip Elçi, Önder Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıç, Yunus Emre Camii Vakfı (YECVA) Başkanı Mehmet Keskin ve MEDAV Batman Temsilcisi Taha Baran Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Durmuş, kendisini ziyaret eden MEDAV Başkanı  Elçi, Önder Genel Müdürü  Kılıç, YECVA Başkanı Keskin ve MEDAV Batman Temsilcisi Baran’a teşekkür ederek Batman Üniversitesi Rektörlüğü’nü ziyaretleri anısına ay yıldızlı rozet takdim etti.

Ziyarette Batman Müftüsü Turgut Erhan ve Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekan Vekili Şemsettin Dursun STK Başkanlarına eşlik etti.