Rektörümüz Durmuş, Siirt, Bitlis ve Batman’da Programlara Katılan Başdenetçi Malkoç’a Eşlik Etti

22.11.2018

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş, Siirt’te ve Bitlis’te Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’un sunduğu “Adalet, Ombudsmanlık ve Üniversiteler” konulu konferanslara katılarak Başdenetçi Malkoç’a eşlik etti.

Siirt’te Siirt Üniversitesi ve Bitlis’te Bitlis eren Üniversitesi tarafından organize edilen  “Adalet, Ombudsmanlık ve Üniversiteler” konulu konferanslar veren Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Batman’da İl Müftülüğü tarafından organize edilen Mevlid-i Nebi Programı’na katıldı.

Batman Valiliği ziyaretlerinde Batman Valisi Hulusi Şahin tarafından karşılanan Başdenetçi Şeref Malkoç ve beraberindeki heyete eşlik eden Rektörümüz Durmuş, Valilik Makamı’nda Kamu Başdenetçisi Malkoç’a ve beraberindeki heyete Batman’ı ziyaretleri anısına Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ebru tablosu, Batman Üniversitesi Şilti ve telkâri olarak işlenen Türk Bayrağı rozeti Valimiz Şahinle birlikte takdim etti.

Batman Üniversitesi Şeref Defteri’ni de imzalayan Başdenetçi Malkoç, daha sonra Batman Kültür Merkezi’nde düzenlenen Mevlid-i Nebi Programı katıldıktan sonra uçakla ilimizden ayrıldı.