Rektörümüz Durmuş, Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Çoşkun ile Birlikte Başdenetçi Malkoç’u Ziyaret Etti

23.05.2019

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Kamu Denetleme Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç’u makamında Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Ali Çoşkun ile birlikte ziyaret etti.

İyi dilek ve temennilerin dile getirildiği ziyarette, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür etti.

Ziyarette Sanayi ve Ticaret eski bakanı Ali Çoşkun, kendisinin yazdığı üç ciltlik kitabı Başdenetçi Malkoç’a hediye etti.

Ziyarette Rektörümüz Durmuş’a İş adamı Salih Güneştekin ve Batman Üniversitesi Hukuk Müşaviri Yusuf Tanrıseven eşlik etti.