Rektörümüz Durmuş, Adalet Bakanımız GÜL’den Hukuk Fakültesi ve Gercüş Adalet Meslek Yüksekokulu’nun Kurulması İçin Destek İstedi

08.03.2019

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Batman’a gelen Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül’le görüşerek Batman Üniversitesi Senatosu tarafından YÖK’ten kuruluşunu talep ettikleri Hukuk Fakültesi ve Gercüş Adalet Meslek Yüksekokulu’nun kurulması için desteklerini talep etti.

Adalet Bakanımız Abdulhamit GÜL, Batman Üniversitesi bünyesinde Hukuk Fakültesi ve Gercüş Adalet Meslek Yüksekokulu’nun kurulması için üzerlerine düşen desteği vereceklerini belirtti.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Bakanımızı Batman Hava Limanında Valimiz Hulusi Şahin, Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Dede ile birlikte karşıladı.