Rektör Demir Üniversitemiz İçin Başkentte Çeşitli Girişimlerde Bulundu

21.02.2021

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversitemizde hayata geçirmeyi planladığı projeler için Ankara’da çok önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Rektör Demir, öncelikli olarak YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç ile görüşerek Batman Üniversitesine açılması düşünülen yeni akademik birimlerle ilgili istişarelerde bulunarak Başkan Saraç’tan destek istedi.

Demir, daha sonra Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ı da ziyaret ederek, Batman Üniversitesinde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Rektör Demir, son olarak da Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ile görüşerek iki üniversite arasında yapılabilecek işbirlikleri konusunda fikir alış verişinde bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Üniversitesinin gelişimi için birçok kurum ile işbirliği içerisinde olacaklarını belirterek görüşmelerin devam edeceği bilgisini verdi.