Rektör Demir Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’ı Ziyaret Etti

27.03.2021

Kurum ve kuruluşlarla olan ilişkileri önemseyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 25 Mart 2021 tarihinde Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’ı ziyaret etti. Karşılıklı görüşmeler sonucunda üniversitemiz ve Batman ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Batman Üniversitesinin kamuda hesap verme sorumluluğu ile hareket ettiğini söyleyen Rektör Demir; eşit, adil ve tarafsız bir yönetim anlayışı ile görevlerine devam ettiklerini belirtti. Batman Üniversitesinin gelişimi adına yapılabilecek çalışmalarda yer almaktan mutlu olacaklarını ifade eden Rektör Demir, günün anısına Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş’a hediye takdim etti.

Sayıştay’ın köklü tarihinden aldığı birikimle sürekli yenilenen ve gelişen, daha iyi bir kamu yönetiminin oluşması için hizmet eden bir kurum olduğunu kaydeden Başkan Baş, Batman Üniversitesinin de bu misyona yönelik çalışmalar yapmasının kendilerini memnun ettiğini söyledi. Batman Üniversitesi ile yapılabilecek iş birliklerine hazır olduklarını ifade eden Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Rektör Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.