REKTÖRÜMÜZ DURMUŞ, REKTÖR YARDIMCILIĞI VE MÜDÜR VEKİLLİĞİ GÖREVİNE ATANAN ÖĞRETİM ÜYELERİNİ MAKAMLARINDA ZİYARET ETTİ

03.03.2017

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, üniversitenin çeşitli birimlerine atadığı öğretim üyelerini makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak tebrik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Genel Sekreter Vekili Adnan Selçuk ERGİNÖZ ile birilikte Rektör Yardımcılığı görevine atanan Prof. Dr. Mustafa Nuri TÜRKMEN’i makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ ve  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Nuri TÜRKMEN, Meslek Yüksekokulu Müdür Vekilliği görevine atanan Doç. Dr. Yahya Hışman ÇELİK’i makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ ve  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Nuri TÜRKMEN, Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdür Vekilliği görevine atanan Yrd. Doç. Dr. Banu ATALAY’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Sağlık Yüksekokulu Müdür Vekilliği görevine atanan Yrd. Doç. Dr. Zühal KILINÇ’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ, Kozluk Meslek Yüksekokulu Müdür Vekilliği görevine atanan Doç. Dr. Murat KAYRİ’yi makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Vekilliği görevine atanan Yrd. Doç. Dr. Cengiz TAŞKIN’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.