Hava-İş Genel Başkanı Tatlıbal’dan Rektörümüz Durmuş’a Ziyaret

22.12.2018

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Batman’a gelen Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-İş) Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’u makamında ziyaret etti.

Batman Merkez Kampüs Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Rektörümüz Durmuş, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Genel Başkan Tatlıbal’a teşekkür etti.

Batman Üniversitesi şeref defterin imzaladıktan sonra Batman Üniversitesini ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Genel Başkan Tatlıbal, Rektörümüz Durmuş’a ziyaretleri anısın Türkiye Sivil Havacılık Sendikası maket uçağını takdim etti.

Rektörümüz Durmuş, Genel Başkan Tatlıbal’a Batman Üniversitesi’ni ziyaretleri anısına Batman Üniversitesi Şilti ve Meslek Yüksekokulu El Sanatları Programı öğrencileri tarafından hazırlanan ebru tablosunu takdim etti.

Ziyarette Genel Başkan Tatlıbal’a Birlik Vakfı Batman Şube Başkanı Hamdullah Tüzün ve şube yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.