Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencilerimizden, 1. Dönemi Başarı İle Tamamlayan Çocuklara Müzik Dinletisi

25.01.2019

Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından üniversitemiz personelinin 2018-2019 yılı eğitim öğretim yılı birinci dönemini başarıyla tamamlayan öğrencileri için düzenlenen müzik dinletisi Merkez Kampüs Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerinin sunduğu ‘Müzik Dinletisi’ne, Rektör Yardımcısı ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Toğrul, Genel Sekreter Adnan Selçuk Erginöz, Üniversitemiz personeli ve aileleri katıldı.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Birinci Dönemini başarı ile tamamlayan çocukların ilgiyle dinledikleri müzik parçalarından sonra sahneye çıkan çocuklar kendi seslerinden arkadaşlarına ve ailelerine şarkılar seslendirdi.

Mutlu bir şekilde programdan ayrılan çocuklara 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Birinci Dönemini başarı ile tamamladıkları için Rektör Yardımcısı Toğrul tarafından ‘Tebrik Belgesi’ verildi.