Diyanet-Sen Batman Şube Başkanı Cihan’dan Rektörümüz Durmuş’a Ziyaret

10.01.2019

Diyanet-Sen Batman Şube Başkanı Ahmet Cihan ve yönetim kurulu üyeleri Rektörümüz Durmuş’u makamında ziyaret ederek etti.

Diyanet-Sen Batman Şubesi’nin yeni seçilen yönetimi olarak Rektörümüzü ziyaret ederek, sendikamınız ve Batman Şube’nin çalışmaları hakkında kendisini bilgilendirme imkanı bulduklarını ifade eden Şube Başkanı Cihan, bizleri misafirperverliği ile konuk eden Rektörümüze teşekkür ettiklerini söyledi.

Diyanet-Sen Batman Şubesinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektörümüz Durmuş, “Vatanımız ve milletimiz için çok önemli bir görev ifa eden diyanet çalışanlarından oluşan sendikayı Üniversitemizde konuk etmekten memnuniyet duyurum. Batman Şube Başkanı Ahmet Cihan beye çalışmalarında başarılar diliyorum, yeni yönetimini de tebrik ediyorum” dedi.

Rektörümüz Durmuş, Batman Üniversitesi Şeref Defterini imzalayan Şube Başkanı Cihan’a ve yönetim kurulu üyelerine Üniversitemizi ziyaretleri anısına şilt ve ay yıldız rozet takdim etti.