Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, İslami İlimler Fakültesi’ni ziyaret etti

28.03.2021

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Necmettin Sezgin, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yahya Suzan ve Genel Sekreter Lütfü Karakoyunlu tarafından karşılandı.

İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yahya Suzan’ı makamında ziyaret eden Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a Rektör Vekili Sezgin, Üniversitemiz hakkında bilgi verirken, Dekan Suzan da İslami İlimler Fakültesi hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Vekili Sezgin ve Dekan Suzan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaret anısına plaket takdim etti.

Karşılamaya katılanların Berat Gecesi’ni tebrik eden Başkan Erbaş, “Gençlerimizi en güzel şekilde yetiştirmek nasip olur inşallah. Çünkü üniversiteler şehrin ilim, eğitim merkezleri. Cehaletin ortadan kaldırılmasında üniversiteler önemli bir vasıtadır. Bu vasıtayı en güzel şekilde kullanmak inşallah nasip olur. Allah yar ve yardımcınız olsun.” dedi.

Başkan Erbaş, fakültenin toplantı salonunda fakültede görev yapan akademik personelle bir araya geldi ve ardından yapımı devam eden Üniversite Camii’nde incelemelerde bulundu.

Ziyarette Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a Batman İl Müftüsü Turgut Erhan'da eşlik etti.