Bitlis Valisi Çağatay, Jandarma Bölge Komutanı Yalçınkaya ve Batman Valisi Şahin’den, Rektörümüz Durmuş’a Taziye Ziyareti

29.11.2018

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, Batman Valisi Hulusi Şahin ve Batman İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bekçepınar, geçtiğimiz günlerde kayın biraderi rahmet eden Rektörümüz Prof. Dr. Aydın Durmuş’a taziye ziyaretinde bulundu.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya’ya  iade-i ziyaretleri ve taziye ziyaretleri için teşekkür eden Rektörümüz Durmuş, Batman Valisi Hulusi Şahin’e ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bekçepınar’a da taziye ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Durmuş, Bitlis Valisi Oktay Çağatay ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya’ya üniversitemiz öğrencilerinin hazırladığı ebru tablosunu, üniversitemiz şiltini ve ayyıldız işlenmiş gümüş rozet takdim etti.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Batman Üniversitesi şeref defterini imzaladıktan sonra heyetle birlikte Merkez Kampüste incelemelerde bulunduktan sonra Rektörümüz Durmuş tarafından uğurlandı.