BATMAN VALİSİ AHMET DENİZ’DEN YENİ REKTÖR PROF. DR. AYDIN DURMUŞ'A TEBRİK ZİYARETİ

04.02.2017
Batman Valisi Ahmet Deniz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Batman Üniversitesine yeni Rektör olarak atanan Prof. Dr. Aydın Durmuş’u makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Prof. Dr. Aydın Durmuş’un Rektör olarak atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Batman Valisi Ahmet Deniz, atamanın Batman’a ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Batman Valisi Ahmet Deniz’in tebrik ziyaretin duyduğu memnuniyeti belirten Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Batman Valisine nazik ziyaretleri için teşekkürlerini ifade etti.

Tebrik ziyareti sırasında Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman Üniversitesi Şeref Defterini İmzaladı.