BATMAN CUMHURİYET BAŞSAVCISI TAŞKALE, YENİ REKTÖR DURMUŞ’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

15.02.2017

Batman Cumhuriyet Başsavcısı Şenol Taşkale, Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Akbal ve Başsavcı Vekili Ahmet Güler, Batman Üniversitesine yeni Rektör olarak atanan Prof. Dr. Aydın Durmuş’u makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

İyi dilek ve temennilerin dile getirildiği ziyarette, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Batman Cumhuriyet Başsavcısı Şenol Taşkale'ye, Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Akbal'a ve Başsavcı Vekili Ahmet Güler​'e teşekkür etti.