2019 Bahar Şenlikleri Tiyatro Oyunu ve Halk Müziği Konseri ile Devam etti

03.05.2019

Batman Üniversitesi 2019 Bahar Şenlikleri kapsamında Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Merkez Kampüs’te organize edilen Doktor adlı tiyatro oyunu ile Batman Valiliği Türk Halk Müziği Korosu Konseri düzenlendi.

Ramazan ayı öncesinde tamamlanması planlanan 2019 Bahar Şenlikleri, Batı Raman Kampüsü ve Merkez Kampüste düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

Doktor adlı tiyatro oyunu, merkez kampüs konferans salonunda öğrencileri kahkahalara boğdu. Oldukça keyifli vakit geçiren öğrenciler tiyatro oyununun sonunda oyuncuları ayakta alkışladı.

Batman Valiliği Türk Halk Müziği Korosu Konseri’nde güzel vakit geçiren öğrenciler, türkülere eşlik etti.