TR
EN
ARA
Personel Ara
Anasayfa
Turi̇zm Fakültesi̇
Bölümler
Bölümler
Gastronomi̇ ve Mutfak Sanatları Bölümü
Rekreasyon Yöneti̇mi̇ Bölümü
Turi̇zm İşletmeci̇li̇ği̇ Bölümü
Turi̇zm Rehberli̇ği̇ Bölümü
Fakulte
Genel Bilgiler
Misyon
Vizyon
Temel Değerler
Amaç ve Hedefler
Organizasyon Şeması
Akreditasyon Belgemiz
Bölümlerin Açılış Tarihleri
Hakkında
Dekanın Mesajı
Tarihçe
Tanıtım
Logomuz
İdari
İdari
Dekanlık
Fakülte Kurulu
Yönetim Kurulu
İdari Kadro
Kurul, Komisyon ve Koordinatörlükler
Yönetim Kurulu Kararları
Akademik
Akademik
Akademik Kadro
Akademik Takvım
Akademik Projeler
Öğrenci
Öğrenci
Akademık Takvım
Akademik Danışman Listesi
Öğrenci Temsilcileri
Bir Önerimiz Var
Belgeler ve Formlar
Turizm Rehberliği Bölümü Akreditasyon Belgesi
Ders Programları
Sınav Programları
Erasmus + Değişim Üniversiteleri
Akademik Danışmanlıkta Dikkat Edilecek Hususlar
Staj
Turizm Fakültesi Sınav Kuralları
Öğrenci İşleri İş Akış Süreçleri
Obs
Bologna
Kampüste Yaşam
Tur ve Organizasyonlar
Gezi ve Etkinlikler
Online Söyleşiler
Seminer
Medya
Sosyal Medya Hesaplarımız
Bültenlerimiz
Foto Galeri
Video Galeri
Kalite Güvencesi
Kurumsal
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Kalite Politikamız
Birim Kalite Komisyonu
Birim Öğrenci Kalite Komisyonu
Danışma Kurulu
Turizm Fakültesi 2024 Yılı Kalite Hedefleri
Turizm Fakültesi Paydaşları
Anketler
İç Kontrol
Birim Faaliyet Raporu
Kalite Koordinatörlüğü
Mevzuat
Kanunlar
Yönetmelikler
Yönergeler
Yök Kalite Kurulu Mevzuat Listesi
Batman Üniversitesi Mevzuat Listesi
Döküman
Yönetim Dokümanları
Formlar
Görev Yetki ve Sorumluluklar
İş Akış Süreçleri
Organızasyon Şeması
Prosedürler
Süreç Kartı
Talimatlar
Klavuzlar
Pratik Bilgiler
Kalite El Kitabı
Diğer Görüşler
İletişim
Bölümler
Turi̇zm İşletmeci̇li̇ği̇ Bölümü
Turi̇zm Rehberli̇ği̇ Bölümü
Gastronomi̇ ve Mutfak Sanatları Bölümü
Rekreasyon Yöneti̇mi̇ Bölümü
Fakulte
Genel Bilgiler
Misyon
Vizyon
Temel Değerler
Amaç ve Hedefler
Organizasyon Şeması
Akreditasyon Belgemiz
Bölümlerin Açılış Tarihleri
Hakkında
Dekanın Mesajı
Tarihçe
Tanıtım
Logomuz
İdari
Dekanlık
Fakülte Kurulu
Yönetim Kurulu
İdari Kadro
Kurul, Komisyon ve Koordinatörlükler
Yönetim Kurulu Kararları
Akademik
Akademik Kadro
Akademik Takvım
Akademik Projeler
Öğrenci
Akademık Takvım
Akademik Danışman Listesi
Öğrenci Temsilcileri
Bir Önerimiz Var
Belgeler ve Formlar
Turizm Rehberliği Bölümü Akreditasyon Belgesi
Ders Programları
Sınav Programları
Erasmus + Değişim Üniversiteleri
Akademik Danışmanlıkta Dikkat Edilecek Hususlar
Staj
Turizm Fakültesi Sınav Kuralları
Öğrenci İşleri İş Akış Süreçleri
Obs
Bologna
Kampüste Yaşam
Tur ve Organizasyonlar
Gezi ve Etkinlikler
Online Söyleşiler
Seminer
Medya
Sosyal Medya Hesaplarımız
Bültenlerimiz
Foto Galeri
Video Galeri
Kalite Güvencesi
Kurumsal
Misyon, Vizyon ve Temel Değerler
Kalite Politikamız
Birim Kalite Komisyonu
Birim Öğrenci Kalite Komisyonu
Danışma Kurulu
Turizm Fakültesi 2024 Yılı Kalite Hedefleri
Turizm Fakültesi Paydaşları
Anketler
İç Kontrol
Birim Faaliyet Raporu
Kalite Koordinatörlüğü
Mevzuat
Kanunlar
Yönetmelikler
Yönergeler
Yök Kalite Kurulu Mevzuat Listesi
Batman Üniversitesi Mevzuat Listesi
Döküman
Yönetim Dokümanları
Formlar
Görev Yetki ve Sorumluluklar
İş Akış Süreçleri
Organızasyon Şeması
Prosedürler
Süreç Kartı
Talimatlar
Klavuzlar
Pratik Bilgiler
Kalite El Kitabı
Diğer Görüşler
İletişim
Batman Üniversitesinin paydaşı olduğu Batman Yöresel Yemeklerin Coğrafi işaretleme tescili faaliyetleri meyvelerini vermeye başladı.
22 Ocak 2024, Pazartesi
Facebook
X
Yazdır