SONDAJ TEKNOLOJİSİ PROGRAMI 21.05.2024 tarihli Teknik gezi
23 Mayıs 2024, Perşembe

Üniversitemizin 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar döneminde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan Sondaj Teknolojisi Programı Petrol Üretim Tekniği-II dersi kapsamında 21.05.2024 tarihinde Prof. Dr. Sema TETİKER ve Öğr. Görevlisi Ahmet DEĞİRMENCİ eşliğinde Batman-Kozluk yöresinde NOW2000 sondaj kulesine teknik gezi ziyareti yapılmıştır.
Düzenlenen teknik gezide TPIC Bölge Koordinatörü Sn. İsmail AKBULUT, Kule Mühendisi Sn. Göktay HANEDAN ve Baş Sondör Sn. Sedat ÇELİK tarafından sondaj kulesi, sondajın önemi, kule elemanları, sondaj ekipmanları, formasyonlar ve devam eden petrol sondajı hakkında geniş kapsamlı bilgiler verilmiştir.
Bu gezinin planlanması ve uygulama aşamalarında lojistik destek ve katkılarından dolayı başta Turkish Petroleum International Anonim Şirketi (TPIC) Bölge Müdürlüğü olmak üzere Batman Bölge Koordinatörlüğü’nden Sn. İsmail AKBULUT’a, sahada yaptıkları özverili çalışma ve sunumları için Sn. Göktay HANEDAN’a, Sn. Sedat ÇELİK’e ve diğer kule ekibine minnettarlığımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.