İNŞAAT TEKNOLOJİSİ PROGRAMI TEKNİK GEZİ
06 Haziran 2024, Perşembe

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz İnşaat Teknolojisi Programı Betonarme dersi kapsamında 2. sınıf öğrencilerimiz 30 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 13.00-15.00 saatleri arasında yapımı devam eden 500 yataklı Batman Devlet Hastanesi İnşaatına teknik gezi yapmıştır. Söz konusu teknik gezi 10 (on) öğrenci ve 4 bölüm Öğretim Elemanının katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Yapılan gezide hastane, 720 Yataklı Devlet Hastahanesine dönüştürülmüştür. Hastane inşaatında öğrencilerimiz; Batman'da ilk kez uygulanan Deprem İzolatörlerini de görme imkanı bulmuştur. Son derece faydalı olduğunu değerlendirdiğimiz teknik gezimiz ile alakalı fotoğraflar çekilmiştir. Bu gezinin planlanmasında destek ve katkılarından dolayı Diy-Mar İnşaat Ltd Şti Batman 720 Yataklı Devlet Hastahanesi Yapım İşi Proje Müdürü Hamdullah AKAR'a, sahada eşlik ederek her türlü kolaylığı gösteren, Şantiye Şefi İlhan BAŞAR'a ve Harita Mühendisi Veysel CEYLAN beye teşekkür ederiz.