Merkezi Yerleştirme Puanı ve Kurumlar Arası Yatay Geçiş Hakkı Kazananlar Listesi
21 Ağustos 2024, Çarşamba
ÖNEMLİ NOT:
Yüksekokulumuz yatay geçiş başvuru sonuçları, başvuru ekranında ve web sayfamızda açıklanmış olup sonuçlar öğrencilere e-posta yolu ile de iletilmiştir. Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin YÖK'ün belirlemiş olduğu 22-26 Ağustos 2024 tarihleri arasında sistem üzerinden online kayıt yapmaları gerekmektedir.

Başvuru sistemine girip başvuru sonucunu  öğrenmek ve kayıt yapmak için TIKLAYINIZ.

Sisteme Giriş yaptıktan sonra "Online Kayıt İşlemleri"nden "Online Kayıt Yap" butonunu tıklayarak kaydınızı yapabilirsiniz. Kayıt yaptıktan sonra “Online Kayıt Butonu” yanında yer alan “Öğrenci Numarası” ile “OBS” üzerinden önce şifre sıfırla butonu tıklanarak şifre belirlenip ardından sisteme girdikten sonra ders kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Kayıt tarihleri kesinlikle UZATILMAYACAKTIR.

Merkezi Yerleştirme Puanı İle (Ek Madde-1) Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Öğrencilerin İsim Listesi İçin TIKLAYINIZ!

Kurumlar Arası Yatay Geçiş (Başvuru Puanı İle) Yatay Geçiş Kazanan Öğrencilerin İsim Listesi İçin TIKLAYINIZ!