Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi’nden Üniversitemize Ziyaret
16 Mayıs 2023, Salı
Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi’nden Üniversitemize Ziyaret
Bilimin ışığında ilerleyen ve alanında nitelikli mezunlar yetiştiren Üniversitemiz, geleceğin öğrencileri tarafından yoğun ilgi görüyor. Şehrimizde bulunan okullara her daim kapılarını açan Üniversitemizi 12 Mayıs 2023 tarihinde Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi ziyaret etti. İleriye dönük hedeflerini belirlemek için üniversitemizdeki bölüm ve programları yakından görmek ve bilgi almak isteyen öğrenciler kampüse yoğun ilgi gösterdi.



Rektör Demir: “Alanında Uzman Nitelikli Akademik Personelimiz İle Sizi Geleceğe Hazırlıyoruz”
Öğrenci odaklı bakış açısına sahip üniversitemizde gençlerin fikir ve düşüncelerine önem veren Rektör Demir, “Akademik birim sayılarının hızla arttığı üniversitemizde alanında uzman nitelikli akademik personelimiz ile Batman Üniversiteli öğrencilerimizi geleceğe donanımlı bir şekilde hazırlıyoruz. Sizlerin yapmış olduğu bu ziyaretlerden memnuniyet duyuyoruz. Aday öğrencilerimizin üniversitemizi yakından tanımak istemesini çok önemsiyoruz ve bu nedenle kapılarımız şehrimize her daim açık” ifadelerini kullandı.
Laboratuvar, kütüphane ve spor tesislerini yakından tanıma fırsatı bulan öğrenciler hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından kampüsten ayrıldı.