Özel öğrencilerden üniversitemize ziyaret
05 Ağustos 2021, Perşembe
Batman Özel Eğitim Meslek Okulu 10’ncu sınıfta eğitim gören özel öğrenciler üniversitemizi ziyaret etti.
Batman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe’yi makamında ziyaret eden öğrencilerden Murat Talay ile Helin Taş mini konser verdi, güzel zaman geçirdi.
Öğrencilere öğretmenleri Dilhem Oğuz, Serdar Tufan ve Ercan Benice eşlik etti.
Rektör Yardımcısı Cebe, özel öğrencileri üniversitede ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Öğrencilerini hayata kazandırmak için çalıştıklarını belirten Öğretmen Dilhem Oğuz ise, “İlköğretimi tamamlayan genel veya mesleki ve teknik ortaöğretim programlarına devam edemeyecek durumdaki hafif düzeyde zihinsel yetersizliği olan öğrenciler ve hafif düzeyde otizmi olan öğrenciler ile görme veya işitme yetersizliği olan öğrenciler için iş ve mesleğe yönelik bilgi ve beceriler kazandırmaya çalışıyoruz. Zaman zaman da kurumları ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda bizlere kapılarını açan Batman Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. İdris Demir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe’ye şükranlarımızı sunuyoruz. Bu ziyaretimiz öğrencilerimiz için çok güzel bir ilham oldu. İnşallah üniversitemizle diyaloğumuzu daha da iletleteceğiz.” Dedi.
Öğrenciler daha sonra kampüsü gezdi, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’nı ziyaret etti ardından yemek yedi.
Ziyaret sırasında Rektör Yardımcısı Cebe, öğrencilere hediyeler verdi.