Gültepe İlkokulu Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret Etti
02 Mayıs 2023, Salı
Öğrenci odaklı çalışmalarıyla ilgi çekmeye devam eden Üniversitemiz, Gültepe İlkokulu öğrencileri tarafından ziyaret edildi. 2 Mayıs 2023 tarihinde Batı Raman Kampüsünde gerçekleştirilen ziyarette, akademik birimleri, laboratuvarları, kütüphaneyi ve spor tesislerini gezen öğrenciler, üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alarak Üniversitemizi yakından tanıma fırsatı buldular.
Ziyaret ettikleri birimlerin yetkilileri tarafından karşılanan öğrenciler, birimlerin öğrencilere yönelik gerçekleştirdikleri faaliyetlerle ilgili bilgi aldılar. Kütüphane ziyaretinde kütüphane kuralları hakkında yetkililerden bilgi alan öğrenciler, kütüphanede bulunan bölümleri dolaşarak bir süre kitap okudu.

Rektör Demir: “Öğrenci Odaklı Çalışmalarımız Batman Üniversitesine Olan İlgiyi Arttırdı”
Başta ilkokul öğrencileri olmak üzere eğitimin farklı kademelerindeki öğrencilerin Batman Üniversitesine olan ilgilerinin artmaya başladığını gözlemlediklerini ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, ilgi artışının temel sebebinin öğrenci odaklı çalışmalara ağırlık vermeleri olduğunu dile getirdi. Üniversitemizi ziyaret eden öğrencilerle fırsat buldukça bir araya gelmeye çalıştığını kaydeden Rektör Demir, çocuklara ve gençlere yatırım yapmanın, hem Batman şehrinin hem de ülkemizin geleceğine olumlu katkılar sunacağını belirtti.