Batman TED Koleji Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret
03 Mart 2023, Cuma
Öğrenci odaklı çalışmalarıyla üniversite adaylarının ilgisini çekmeye devam eden ve adaylar tarafından sık sık ziyaret edilen üniversitemizde, Batman TED Koleji öğrencileri ağırlandı. 2 Şubat 2023 tarihinde Batı Raman Kampüsünde gerçekleştirilen ziyarette, akademik birimleri, laboratuvarları, kütüphaneyi ve spor tesislerini gezen öğrenciler, üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.

Rektör Demir: “Gençlere Yatırım Yapmak, Hem Batman Şehrinin Hem de Ülkemizin Geleceğine Olumlu Katkılar Sunacak”
Batman TED Koleji öğrencileriyle bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, başta lise öğrencileri olmak üzere eğitimin farklı kademelerindeki öğrencilerin Batman Üniversitesine olan ilgilerinin artmaya başladığını gözlemlediklerini ifade ederek ilgi artışının temel sebebinin öğrenci odaklı çalışmalara ağırlık vermeleri olduğunu dile getirdi. Üniversitemizi ziyaret eden öğrencilerle fırsat buldukça bir araya gelmeye çalıştığını kaydeden Rektör Demir, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan iş birliği kapsamında okulları ziyaret ederek öğrencilerin geleceklerine yön vermeye çalıştıklarını söyleyerek gençlere yatırım yapmanın, hem Batman şehrinin hem de ülkemizin geleceğine olumlu katkılar sunacağını belirtti.

Öğretmenleri eşliğinde üniversitemizdeki akademik birimleri, kütüphaneyi ve laboratuvarları ziyaret eden öğrenciler yetkililerden bilgiler alarak üniversitemizden ayrıldılar.