"Kalite Yönetim Süreçleri" Konulu Toplantı
25 Mart 2022, Cuma

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından 24 Mart 2022 tarihinde  "Kalite Yönetim Süreçleri" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Batı Raman Kampüsü Rektörlük Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muhsin KAR, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris DEMİR, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necmettin SEZGİN ile Prof. Dr. Rohat CEBE, Genel Sekreter Doç. Dr. Ömer Faruk ERTUĞRUL ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Şerif RÜZGAR, Birim Kalite Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Reşit ÇAKMAK ve Birim Kalite Komisyonu Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Sercan KAYA, Öğr. Gör. İdris DOĞAN, Öğr. Gör. Eda EMÜL, Öğr. Gör. Buşra AKYOL, Memur Süleyman ATILGAN "Kalite Yönetim Süreçleri" konulu bilgilendirme toplantısına katıldı.