Fakültemizin inşaat bölümünden öğrencilerimizle teknik gezi
31 Mart 2022, Perşembe

Fakültemizin İnşaat bölümü, 27.03.2022 tarihinde hem üniversitemiz hem de İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Diyarbakır şube Batman temsilciliğinin desteği ile tüm sınıf öğrencilerini kapsayan bir teknik gezi düzenledi. Teknik gezi, Hasankeyf yolu üzerinde bulunan, 23275 m2 arsa ve 19784 mpeyzaj Alanına sahip 13 blok ve 234 daireden oluşan ve inşaatı devam etmekte olan MIM GOLD RESIDENCE inşaat sahasına oldu. Teknik geziye, bölüm öğrencilerimizin yoğun ilgisinin yanı sıra MİM Yapı tarafından inşaatı üstlenen yapının şantiye şefi ve diğer teknik personelleri, İMO Batman temsilcileri, bölümümüz öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Nuray ALPASLAN, Dr. Öğr. Üyesi Murat BATAN ve Dr. Öğr. Üyesi Abdulrezzak BAKIŞ katılım sağladı. Teknik gezi, gerek bölüm öğretim üyeleri ve İMO temsilcilerinin gerekse de şantiye personellerinin öğrencilerimizle paylaştıkları teknik bilgiler akabinde İyi dileklerin ve katılım ve kabuller noktasındaki memnuniyetlerin karşılıklı paylaşılması ile son buldu.