Rektör Demir Kalite Temsilcileri ile Bir Araya Geldi
03 Mart 2023, Cuma
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversitemizdeki Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarına katkı sunan akademik ve idari personel ile bir araya geldi.  17-18 Ocak 2023 tarihleri arasında Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon ve TS EN ISO 9001:2015 Risk Tabanlı Proses Yönetimi kapsamında yapılan kalite denetimine destek veren akademik ve idari personele çalışmalarından dolayı teşekkür eden Rektör Demir, yeni hedeflere ulaşmak için aynı azim ve gayretle çalışmaların devam edeceğini söyledi.
Üniversitemizin kalite hedeflerine adım adım yaklaştığını, Batman Üniversitesi olarak 2018-2022 Stratejik Planımıza yönelik önemli hedefler belirlendiğini ve bu hedeflere kararlı bir şekilde yüründüğünü, el birliği ile Batman Üniversitesini hak ettiği yere taşıyacaklarını söyleyen Rektör Demir, yeni YÖK anlayışıyla birlikte yükseköğretim kurumlarındaki kalite yolcuğunun da hızlandığını kaydetti. Üniversitemizdeki kalite çalışmalarının içselleştirilmesi sonucunda hedefe daha hızlı ulaşılacağının altını çizen Rektör Demir sözlerine şu şekilde devam etti: “Üniversitemizin geleceğine dönük yapılan bu çalışmaya hepinizin inanmasını ve bu süreci sahiplenmesini istiyoruz. Ancak bu inançla istediğimiz sonuca ulaşabiliriz. Bu süreç bizim için bir prosedür değil, içsel bir durum ve kurum kültürü olmalıdır. Kısa sürede önemli bir aşamaya getirdiğimiz bu çalışma için emek veren tüm personelimize teşekkür ediyorum.”
 
Rektör Demir konuşmasının ardından çalışmalara öncülük eden Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü personeline teşekkür belgesi takdim etti.