BATÜ ve Fırat Üniversitesi THE-SKA İçin Bir Araya Geldi
16 Ağustos 2023, Çarşamba
Fırat Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü ve Batman Üniversitesi THE (Times Higher Education) Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları Çalışma Gurubu ve Kalite Koordinatörlüğü’nün katılımıyla Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları programının geliştirilmesine yönelik deneyim paylaşımı amacıyla online toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Fırat Üniversitesi Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Semih DİKMEN ve koordinatörlük çalışanları, Batman Üniversitesi THE-SKA Koordinatörü Doç. Dr. Harika SÜKLÜN ve çalışma gurubu ile Batman Üniversitesi Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Bayram DEMİR ve koordinatörlük çalışanları katıldı. Toplantıda her iki üniversitenin THE-SKA konusunda yürüttükleri çalışmalara dair sunumlar yapıldı. Toplantı iyi niyet, işbirliğini geliştirme, görüş ve temennilerle sonlandırıldı.