Şan Eğitimi

ŞAN EĞİTİMİ

SON MÜRACAAT: 03.02.2023

Ders Verecek Hoca:  Arş.Gör. Derya Can KARABULUT

• Başvuru formu Batman Üniversitesi web sayfası duyurular kısmından (www.batman.edu.tr)’den temin edilebilir.
  • Dersler,  06 Şubat 2023 günü başlayacaktır.
  • Kayıt yaptırıp kurs başladıktan sonra kursu bırakanlara ücret iadesi yapılmaz.
  • Ücreti yatıran katılımcılar bankadan alacakları  dekont ve başvuru formunu doldurarak BATUSEM müdürlüğümüze şahsen veya  BATUSEM web sayfasına girerek Kurs Online Başvuru sekmesinden kurs kayıtlarını yapabileceklerdir. Online olarak başvuru yapmak isteyen katılımcıların, son başvuru tarihine kadar  btusem@batman.edu.tr adresine gerekli evrakları göndermeleri gerekmektedir.

Gerekli Evraklar
  1. Başvuru Formu,
  2. Kimlik Belgesi,
  3. Dekont( kesin kayıtlar başladığında gönderilmelidir.)

• Katılımcıların 15-45 yaş aralığında olması gerekmektedir.

Ödeme Şekli:   Ücretler T.C. Halk Bankası  TR57 0001 2009 6750 0016 0001 24  no’lu hesap numarasına açıklamadaki kurs adını verdikten sonra, kayıt ücretini yatırıp dekontu yine BATUSEM müdürlüğümüze şahsen veya online olarak btusem@batman.edu.tr adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

Kurs Ücreti:           BTÜ Personeli İçin: 800 TL (KDV Dahil)
                                BTÜ Öğrencileri İçin: 800TL (KDV Dahil)
                               Diğer Katılımcılar İçin:1000 TL (KDV Dahil)
KURS PROGRAMI
Toplam 12 saat devam edecektir.