Dijital Kampüsüm Kioskları Kampüsün 30 Noktasında Artık Aktif
02 Eylül 2023, Cumartesi
Üniversitemiz öğrenci ve personellerinin bilgiye daha hızlı ve kampüsün tüm noktalarından erişmesini sağlamanın yanı sıra hizmet kalitesinin artırılması amacıyla kampüsün 30 noktasında devreye alınan Dijital Kampüsüm kioskları aktif olarak çalışır hale getirildi. Kiosklardan; acil numaralar, akademik takvim, yemek listesi, dijital kütüphane, dilek şikayet bildirimi, poster galerisi ve telefon rehberine erişim sağlanabilmektedir. Üniversitemize hayırlı olmasını diliyoruz. 

Dijital kampüsüm kiosklarında kullanılan bilgisayarların çok eski olmaları dolayısıyla taşınırdan düşmüş olan makinelerden oluşması ve bu bilgisayarların yazılımsal ve donanımsal olarak personellerimiz tarafından bakım onarıma tabi tutularak Kurumumuza kazandırılması açısından önem arz etmektedir.

Başkanlığımız tarafından tam olarak benimsenen kamu kaynaklarının etkin ve verimli olarak kullanılabilmesi ilkesi gereği eski bilgisayarlardan 80 tanesinin SSD-RAM donanım yükseltmeleri ile personellerin hizmetine tekrardan kazandırılması ve atıl durumdaki monitörlerin bakım onarım çalışmaları ile çalışır duruma getirilip kampüsün 10 farklı noktasında tanıtım monitörleri olarak kullanılması Kurumumuza önemli katkı sağlamıştır.