Üniversitemiz Akademisyenleri Kalite Çalışmaları Kapsamında İstanbul Medipol Üniversitesine Paydaş Ziyaretinde Bulundu
19 Temmuz 2024, Cuma
Üniversitemizde çalışmalarına başlanan "Kurumsal Akreditasyon Programı" kapsamında, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı/Kalite Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Necmettin SEZGİN, Üniversitemiz Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Bayram DEMİR ve Üniversitemiz Kurumsal Akreditasyon Danışma Kurulu Üyesi Doç. Dr. Feridun DUMAN tarafından İstanbul Medipol Üniversitesine kurumsal paydaş ziyareti düzenlendi.

Ziyaret kapsamında Üniversitemiz akademisyenleriyle, İstanbul Medipol Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ömer CERAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep ÖZTÜRK, Kurucu Rektörü Prof. Dr. Sabahattin AYDIN ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Ayşegül Çopur Çiçek ile çok sayıda dekan, daire başkanı ve müdür arasında deneyim paylaşımı ve fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmelerin ardından Kalite Akreditasyon Ofisi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, İnsan Kaynakları Planlama ve Daire Başkanlığı, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Teknoloji Transfer Ofisi ziyaret edildi. İstanbul Medipol Üniversitesinin Kurumsal Akreditasyon Çalışmaları yerinde gören Üniversitemiz Kalite Komisyonu, değerlendirmeler yaparak paydaşlarımızın kalite sürecimizde sağladıkları katkıların, üniversitemiz potansiyelini artıracağına vurgu yapıldı.