Rektörümüz Prof. İdris Demir'in Proje Açılış Konuşması
04 Eylül 2023, Pazartesi
Merkez Kampüs Konferans Salonunda bu yıl 2'ncisi düzenlenen programa Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversite yöneticileri, Nasıroğlu ailesi, akademik ve idari personellerin yanı sıra finale kalan proje sahipleri ve öğrenciler katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, 2022 yılında ilki gerçekleştirilen proje yarışmasında geçen seneden farklı olarak bu sene fikir ve ürün aşamasındaki projelerin ayrı ayrı değerlendirildiğini belirtti. Rektör Demir, proje değerlendirme sürecinde akademisyenlerin yanı sıra özel sektör temsilcilerinin de yer aldığını kaydetti.
Merhum Necat Nasıroğlu’nun öğrencilerin okuması ve kendini geliştirmesi için sürekli çalışmalarını öğütleyen sözlerini hatırlatan Prof. Dr. İdris Demir, Necat Nasıroğlu’nun gençlerin geleceğini şekillendirmek ve meslek edinmeleri için onlara eğitim hayatları boyunca destek verdiğini söyledi.