Bildiri Çağrısı
MAKALE ÇAĞRISI
Değerli Bilim İnsanları,

17-19 Şubat 2022 tarihlerinde Batman Üniversitesi ev sahipliğinde Batman ve Hasankeyf'te Uluslararası Bilişim Kongresi 2022(IIC2022) “Dijital Dönüşüm ve Siber Güvenlik” ana teması ile düzenlenecektir. 

Birçok kurum ve kuruluşun desteklediği bu Kongre vesilesiyle sizleri Dünya’nın kadim toprakları olan Mezopotamya’nın beşiği Hasankeyf’e davet ediyoruz. 

Kongre'ye katılarak; tarihi dokusu, bereketli toprakları, yemyeşil doğası, zengin kültürel ve sosyal imkânları ile ziyaretçilerine keyifli saatler vaat eden Batman şehrinden Diyarbakır, Midyat, Mardin ve Siirt’e uzanan keyif dolu bir zaman geçirebilirsiniz.

Batman Üniversitesi son zamanlarda birçok ulusal ve uluslararası etkinliğe yaptığı ev sahipliği ile adından söz ettirmektedir. Dünyanın dört bir yanından akademi ve endüstri araştırmacılarını yapay zekâ, algoritmalar, veri işleme, görüntü işleme, veri madenciliği, insan-makine etkileşimi ve siber güvenlik gibi alanlarda yapacakları bildiri sunumları ile bu tecrübeyi paylaşmaya davet ediyoruz.

Kamu, özel sektör ve akademi dünyasından etkin katılım sağlanmasıyla yapılacak paneller, sunumlar ve sosyal etkinlikler ile keyif dolu bir bilim ve teknoloji şenliği sizleri bekliyor.

"En İyi Bildiri Ödülü" ve "Yılın En İyi Bilişim Girişimi Ödülü" verilecek uluslararası katılımlı Kongre'de, bildiri kabul oranı %40 olup çift hakemli değerlendirmelerden geçen tüm bildiriler ISBN almış özel kitap serisi olarak basılacaktır. Bağımsız hakem sürecinden geçen bildiriler TR Index dergilerde yayınlanacaktır. 

Uluslararası Bilişim Kongresi hibrit olarak yapılacağından, bildirilerinizi çevrimiçi yada yerinde sunabilirsiniz. Bu vesile ile, siz değerli bilim insanlarını bildiri sunmaya, güncel bilişim konularının ele alındığı panel ve sunumlara katılmaya, ödüllü yarışmalarda yer almaya ve Hasankeyf Müzesi, Midyat ve Mardin gezileri ile dolu dolu geçmesi planlanan bu Kongre'de yer almaya davet ediyor, aramızda görmeyi umut ediyoruz. 

Mezopotamya’nın kadim topraklarında, kültür ve medeniyetin beşiğinde Dicle Nehri'nin kollarında masalsı bir güzellik ile sizi karşılamayı bekleyen Hasankeyf’in tarihi otantik havasında El-Cezeri'nin izinde düzenlenecek Uluslararası Bilişim Kongresi 2022 (IIC2022) bilim ve teknoloji şenliğinde siz değerli bilim insanlarımızı bildiri sunmaya bekliyoruz.

Saygılarımızla,

 
Düzenleme Kurulu Adına
Dr. Hafzullah İŞ (Kongre Başkanı)
Batman Üniversitesi, Batman/TÜRKİYE