TEKNİK GEZİ
02 Kasım 2023, Perşembe

Bugün, iç mekan tasarımı programı Akademisyen ve öğrencileri olarak Batman ili sınırları içinde bulunan İmperial Yapı ve Fumu Konsept Mobilya Mağazası'nı ziyaret ettik. Bu gezi, öğrencilere sektör uygulamalarını gözlemleme fırsatı sunarak, teorik bilgilerini pratikte nasıl kullanacakları konusunda ilham verici bir deneyim oldu.

Mağaza ziyaretimiz sırasında, İmperial Yapı'da bulunan özgün iç mekan yapı malzemelerini ve tasarımlarını oldukça etkileyici bulduk. Estetik açıdan çeşitlilik sunan seramik modelleri, duş sistemleri, mutfak ve banyo uygulamaları ile her biri kendi tarzında oldukça farklı işlem uygulamalarına tanıklık ettik. Ayrıca, Fumo Konsept'in modern ve fonksiyonel mobilya tasarımları da öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

İç mekan tasarımında kullanılan malzemeler ve uygulama çözümleri hakkında detaylı bilgi alarak, tasarımın her aşamasında nasıl dikkate alınması gerektiğini anlamamızı sağlayan bir rehberlik sunuldu. Ayrıca, Akademik personel tarafından yapılan sunumlar sayesinde, müşteri ihtiyaçlarına yönelik tasarım seçeneklerini nasıl belirleyeceğimiz konusunda da önemli bilgiler edinildi.

Bu teknik gezi, öğrencilerimize iç mekan tasarımının pratik yönlerini keşfetme ve sektördeki en son gelişmeleri gözlemleme fırsatı sağladı. İmperial Yapı ve Fumo Konsept Mobilya Mağazası ekibine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz. Bu deneyimin, öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine büyük katkı sağlayacağı kanaatindeyiz.