Laboratuvarlar
Laboratuvarlarımız;
Yüksekokulumuzda 4 adet bilgisayar laboratuvarı bulunmaktadır. Zamanının çoğunu laboratuvarda geçiren öğrencilerimiz, işiyle ilgili uygulamaları geliştirmede daha etkili olacaktır. Eğitimi süresindeki projelerini gerçek dünya problemleri üzerinde uygulayan öğrencilerimiz iş hayatının gereklerini anlamada çok daha erkenden deneyim kazanacak ve ilgili tecrübeyi kazanmaya daha fazla eğilimli olacaklardır. Bu düşünceyle, TBMYO Bilgisayara Teknolojisi Bölümü Bilgisayar Laboratuvarları deneyen-uygulayan öğrenciler yetiştirmek amacıyla kurulmuştur.

Uygulama;
Öğrenciler, yüksek hızda internete sahip olan modern yapıdaki laboratuvarı ders dışında da kullanabilmektedir. Öğrenciler ödev, araştırma, proje ve uygulamalarında öğretim elemanları ile birlikte bu laboratuvarda çalışmaktadırlar.

Bilgisayar Laboratuvarında Verilmekte Olan Dersler;
Laboratuvardaki bilgisayarlarda Programlama Dilleri, Veri Tabanı Sistemleri, Algoritma Tasarımı, Bilgisayar Ağları, Yapay Zeka, Web Programlama, Ofis Yazılımları, Autocad gibi uygulama geliştirme derslerinde kullanılmaktadır.