Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Blockchain Expo World'de Stantlı Katılım Gerçekleştirdi
16 Temmuz 2024, Salı
Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Rektör hocamızın Açılış Konuşması gerçekleştirdiği Blockchain Expo World'de standlı katılım gerçekleştirdi.

Bilişim Festivali (IFEST) tanıtımları ve olası işbirliği görüşmeleri yapıldı.

Blockchain Expo World'de TÜBİTAK Bilgem Başkanı Sn Sadullah Uzun, Üniversitemiz ev sahipliğinde yapılan Bilişim Festivalinin Ülkemiz için büyük bir kazanç olduğunu, bu etkinliğin büyümesi için desteklenmesi gerektiğini ifade ederek tüm sektör temsilcilerini katılım ve desteğe davet etti.

Ulusal haber kanallarına Blockchain Expo katılımı ve görüşleri hakkında demeç verdi.

Blockchain Expo World'de Üniversitemiz standına büyük ilgi vardı. Ziyaretçiler Üniversitemiz ve bölgemizde yapılan çalışmalara dair bilgi alış verişinde bulundular.